Flitsend begin Haarlem

Details Written by webdesign Published: 25/11/2011

Flitsend Haarlem begint zaalcompetitie met winst. Korfbalvereniging Haarlem is in de zaalcompetitie fantastisch gestart met een overwinning tegen titelkandidaat Ready uit Den Haag.De Haarlemmers openden met fris en goed korfbal en zetten Ready al snel op een achterstand van 6-2

.De Hagenaars ( veld overgangsklasse en zaal net geen promotie) hadden op dat moment niets in te brengen tegen het goede en verzorgde spel van de Haarlemmers.Bij rust hadden de Haarlemmers een 9-4 voorsprong op de titelkandidaat.Na rust kwam Ready beter in de wedstrijd en maakten alle kansen die ze kregen koelbloedig af. De Haarlemmers waren deze fase van de wedstrijd wat slordig in hun spel en even leek de angst de ploeg de das om te doen.
Ready scoorde 5 punten op rij en kwamen met 9-9 snel langszij.De Haarlemmers lieten zich niet van de wijs brengen en probeerden weer met goed korfbal de partij naar zich toe te trekken.De Haarlemmers kwamen op 12-9 en daarmee werd de wedstrijd op slot gegooid.De 19-16 eindstand was vooraf gezien een verassing tegen deze tegenstander.
De titelaspiraties van Ready zette Haarlem deze middag voorlopig even terecht in de ijskast. 
(joop aarsen)