Grote Clubactie gaat weer van start

Details Written by webdesign Published: 15/09/2013
clubactieEmailLogoOok dit jaar is h.k.c. Haarlem één van de 7000 verenigingen die mee doet met de Grote Clubactie. Dit jaar wordt het startschot gegeven op zaterdag 14 september. Vanaf die dag mogen de kinderen loten gaan verkopen. Hoe eerder je langs de deuren gaat, hoe meer loten je kunt verkopen. Je kunt nu natuurlijk alvast aan je vader, moeder, opa, oma, buurman en buurvrouw vragen of ze een lot van jou willen kopen. Een lot kost € 3,- en hiervan gaat €2,40 naar h.k.c. Haarlem.

 

Onder de lotenkopers worden er weer mooie prijzen verloot. Naast geldprijzen voor het winnende lot, zijn er ook weekendjes weg en entreekaarten voor verschillende attractieparken te winnen. Naast deze prijzen zijn er voor de lotenkopers ook nog vele andere mooie prijzen te winnen.

Niet alleen voor de lotenkopers zijn er mooie prijzen; h.k.c. Haarlem geeft een prijs aan het team dat de meeste loten verkoopt en ook aan de beste individuele lotenverkoper.

In 2012 zijn er in totaal 753 loten verkocht. Dit was goed voor een totaalopbrengst van € 1.807,35. Ons doel is om dit bedrag dit jaar minimaal te evenaren, maar hoe leuk zou het zijn als de opbrengst ook dit jaar weer omhoog gaat!

Van de 753 verkochte loten in 2012 heeft de E1 er 213 verkocht. Hiermee waren zij het best verkopende team van de vereniging. Als beloning hiervoor zijn ze wezen bowlen. De beste individuele lotenverkoopster kwam niet uit dit team, maar uit de D1; Verena Cassee heeft 36 loten verkocht. Zij heeft hiervoor ook een leuke prijs gekregen.

U kunt nu ook via internet uw loten bestellen. Klik hier!  

De Jeugdcommissie en de PR-/Sponsorcommissie wensen iedereen heel veel succes met het verkopen van de loten!

article_end