Haarlem B1 kampioen 1e klasse F

De B1 moest 28 september hun kampioenswedstrijd spelen tegen Bep B1. De weersverwachtingen zouden niet best zijn! En de verwachtingen waren dat onze B1 het met gemak zou winnen…

De eerste helft ging heel stroef bij onze B1. Waar we de week ervoor met 2-10 voor stonden stonden we nu maar met 6-5 voor. We moesten doorwerken en ons belonen door de kansen af te maken. Makkelijker gezegd dan gedaan, vooral omdat de scheids niet mee zat.

Het eerste deel van de tweede helft liep aanvallend nog steeds niet goed, maar het was wel beter dan de eerste helft. Verdedigend ging het daarentegen heel veel beter dan de eerste helft. Doordat het verdedigend heel goed ging, kon de aanval vanzelf hun ding doen. De tweede helft is met hulp van de wissel geëindigd in 7-2. Eindstand HKC Haarlem B1- BEP B1: 13-7.

De eerste helft ging dus niet zo heel lekker, maar we hebben het hersteld in de tweede helft. Met als topscoorder Olav deze wedstrijd hebben we een percentage geschoten van 17%(deels door de harde wind) en dat moet in de zaal veel beter. Hopelijk hebben we in de zaal ook zoveel supporters als dat we deze wedstrijd hadden.

Gelukkig hebben we de wedstrijd gewonnen. Maar het allerleukste was natuurlijk het kampioensfeestje na de wedstrijd. Gezellig met het hele team en alle reserves het mooie en makkelijke kampioenschap vieren.

Geschreven door: Milo (B1)