Haarlem B2 – SDO (H) B1

Details Written by webdesign Published: 19/09/2012

De eerste competitiewedstrijd van Haarlem B2 stond gepland op 8 september 2012. Een dag die de boeken ingaat als zonnig en warm! Het team bestaat bij de dames uit Sanne, Jikke, Lana en Meike en de heren worden vertegenwoordigd door Hugo, Lenny Tijs, Job en Sietse.

Na twee trainingen en een oefenwedstrijd tegen Oosterkwartier stonden de volgende 8 mensen in het veld. De eerste aanval ging proberen om meteen twee keer te scoren: Tijs, Meike, Isabelle en Job werkte hierin goed samen. Door een doorloopbal en een schot van Meike kwamen we inderdaad 2-0 voor. Dit betekende dus dat de eerste verdediging met Lenny, Hugo, Lana en Jikke het ook goed gedaan hebben. Na de vakwissel werd er even niet opgelet waardoor SDO kon scoren uit een doorloopbal. Vervolgens zorgde Lana voor de 3-1.

De eerste helft werd er goed samen gespeeld en werd er goed gekeken wie er vrij stonden. Hier werd goed gebruik van gemaakt en de ruststand werd bepaald op 5-2.  

Na de limonade begon de tweede helft al meteen met twee doelpunten tegen. Mick kwam erin voor Job en stond nog geen minuut in het veld en maakte meteen en doelpunt die zorgde voor de stand van 6-4. Het lukte SDO toch om weer een keer terug te komen in de wedstrijd. Zo stond het in eens gelijk 6-6. Zouden we deze wedstrijd dan toch nog uit handen gaan geven?

Gelukkig is het niet zo ver gekomen. In een spannende slotfase waarin SDO nog een keer gelijk kon komen, sloten wij onze eerste veldwedstrijd winnend af met 8-7! Een spannende tweede helft waarin iedereen (ondanks de hitte) toch het hoofd cool hield en we de twee punten bij konden schrijven.

Mick, Isabelle en Tonnie bedankt voor het invallen!

article_end