Haarlem E1 kampioen 2e klasse

Details Written by webdesign Published: 12/03/2014
e1-2013-2014Met nog één wedstrijd te gaan is Haarlem E1 al zeker van het kampioenschap in de 2e klasse. Als ook de laatste wedstrijd tegen KZ E1 gewonnen wordt is de E1 ongeslagen kampioen. Bij een eventueel verlies delen we de eerste plaats met KVA E1.

Kom dus allemaal zaterdag a.s. om 10 uur naar de Kennemer sporthal om de E1 in het zonnetje te zetten!

 

Op het veld gaan we in de eerste klasse spelen. Dit is de hoogste klasse waar je als E-ploeg in kunt uitkomen. Dit geeft wel aan hoe goed het team is.

Voorafgaand aan het zaalseizoen werd de E1 als middenmoter in de 2e klasse poule ingeschat. Als coach /trainer leek me dit ook een realistische verwachting. Al heel snel bleek echter dat de kinderen de aangeboden technieken en tactiek heel snel oppikten. Samen met het enthousiasme en de gedrevenheid van de kinderen heeft dit ervoor gezorgd dat het spel zich enorm ontwikkelde, met dit kampioenschap als resultaat. 

Voor mij als coach was het bijvoorbeeld opvallend hoe snel de tactiek van de beginopstelling werd opgepakt en goed uitgevoerd. Al na twee wedstrijden leidde dit tot diverse scoringskansen. En dan natuurlijk nog ons geheime wapen: “de 4-bij-de-lijn-opstelling” bij aanvang van de wedstrijd… deze opstelling heeft er een paar keer voor gezorgd dat we in de eerste minuut al scoorde. Ik zou zeggen kom zaterdag even kijken hoe we dit doen!

Ik ben samen met David als coach / trainer van de E1 super trots op dit fantastische team!
 
Walter Mulder

article_end