HKC Haarlem haalt E1430,- op met Grote Clubactie ’13

Details Written by webdesign Published: 19/01/2014
clubactieEmailLogoHaarlem, 11 december 2013 – Gisteravond werd tijdens de Grote Clubavond bij Opel dealer Motorhuis de opbrengst van de Grote Clubactie 2013 bekend gemaakt. Onze vereniging heeft hierbij het prachtige bedrag van €1.430,16 opgehaald.

 

Tijdens deze gezellige avond bij Opel dealer Motorhuis werden alle verenigingen naar voren geroepen om de cheque met hun opbrengst in ontvangst te nemen. Na afloop van de uitreiking was er de mogelijkheid om onder het genot van een hapje en een drankje ervaringen uit te wisselen met andere verenigingen.

Namens Opel dealer Motorhuis: “We zijn trots op alle bedragen die door leden van de clubs zijn opgehaald met de Grote Clubactie. Ook in deze economisch moeilijke tijden hebben mensen geld over voor het verenigingsleven. Dat is voor de verenigingen van groot belang. Met de opbrengsten kunnen de verenigingen blijven doen waar ze goed in zijn, namelijk sport en recreatie bieden in onze regio, voor jong en oud. Vanuit Opel stimuleren we dit graag en kan de Grote Clubactie nog grootser uitpakken. Hiermee krijgt het verenigingsleven de steun die het verdient.

Graag wil HKC Haarlem iedereen bedanken voor het kopen en verkopen van loten. Met zijn allen hebben we het mogelijk gemaakt om €1.430,16 op te halen, een schitterend resultaat!

[Update 19/01/14] – De meest succesvolle verkopers van deze editie zijn inmiddels bekend: Lieke uit de D1 heeft de meeste loten verkocht; maar liefst 54 stuks! Zij heeft hiermee een cadeaubon gewonnen. De E1 heeft als team de meeste loten verkocht (123 stuks). Zij mogen met het team iets leuks gaan doen.

article_end