Wedstrijdverslag KVA B3 – Haarlem B2

Details Written by webdesign Published: 02/09/2013
haarlemlogoDe eerste veldwedstrijd na een hele lange zomervakantie! De voorbereiding is een beetje rommelig verlopen, maar er is wel hard getraind!

Het was een mooie, zonnige en warme dag in het altijd gezellige Amstelveen. De eerste helft begon voor ons niet zo heel goed; al snel kwamen we 2-0 achter. Gelukkig maakten we ook weer snel gelijk door doorloopballen van Lissa en Floortje.

 

Het werd 5-2 doordat de verdediging nog niet helemaal scherp was. Door hard te werken met en voor elkaar kwamen we voor rust nog terug tot 5-4.

Doorgaan waar we mee bezig waren in de tweede helft. Dat was het advies. In de tweede helft had iedereen last van de warmte. KVA kon hier net iets beter mee omgaan dan Haarlem. Zij scoorde nog 3 doelpunten en wij nog eentje. De eindstand was 8-5.

Al met al is er niet slecht gespeeld. Aanvallend zijn er goede dingen gebeurd en zeker de tweede helft hebben we veel geconcentreerder verdedigd. Aankomende week gaan we hard trainen om dit de hele wedstrijd vol te kunnen houden, zodat we op 7 september tegen DSO voor de winst kunnen gaan. Aanvang 12.30 uur op de Kleverlaan!

article_end