Reminder coaches: Wedstrijdformulier-tool

Details Written by webdesign Published: 05/11/2013
wedstrijfformuliertoolTer informatie/herinnering voor alle (nieuwe) coaches:

Vanaf nu geen tijdrovende invulklussen meer voorafgaand aan de wedstrijd! Onze website biedt de mogelijkheid om voor ieder weekend, voor elk gewenst team, een compleet ingevuld wedstrijdformulier uit te printen via de tool die te vinden is onder Competitie > Wedstrijdformulieren.

 

In deze tool zijn de standaard teams + eventuele invallers te selecteren. Vervolgens kunnen de opstelling (1e aanval/verdediging), eventuele wissels en de coach opgegeven worden, waarna het wedstrijdformulier voor de desbetreffende wedstrijd, compleet met alle officiële wedstrijdgegevens en spelersnummers, uitgeprint kan worden. Dit bespaart tijd voorafgaand aan de wedstrijd en resulteert in een net wedstrijdformulier, hoe dramatisch jouw handschrift ook is.

I.v.m. de privacy van onze leden dient wel eerst ingelogd te worden om de tool te kunnen gebruiken. Registreren kan via dezelfde pagina als hierboven vermeld en is in principe vrij voor iedereen*. De gegevens zijn weer up-to-date gemaakt voor dit seizoen, maar het kan natuurlijk zijn dat er (ondanks uitvoerig testen) toch gegevens niet kloppen of dat er dingen zijn die niet helemaal lekker werken. In dat geval kunt u contact opnemen met Ronald, via rburgerding@gmail.com.

*de webmasters houden altijd het recht om accounts te blokkeren n.a.v. ongewenst gedrag, misbruik, etc.

article_end