Nieuws vanuit de G-commissie

Details Written by webdesign Published: 23/06/2013

gnieuws_24062013

Iedereen heeft inmiddels de laatste training erop zitten. Zo ook de G-korfballers. De tweede helft van het veldseizoen was het vooral koud en nat! Dat maakte het plezier er niet minder om. Iedere week werd er fanatiek geoefend met gooien, vangen en vooral het schieten op de korf. Iedereen is met stapjes vooruit gegaan!


De laatste training was een bijzondere training. We gingen namelijk ganzenborden en dan niet zomaar ganzenborden. We zitten op korfbal, dus we gingen korfbalganzenborden. De ouders en broertjes en zusjes waren uitgenodigd om mee te komen spelen. Zo konden de kinderen laten zien wat ze tijdens het seizoen allemaal geleerd hadden. Er zaten leuke vakjes tussen, zoals ga drie vakjes vooruit, maar er zaten ook vervelende vakjes tussen. Het minst leuke vakje was ga terug naar start! Je moest dan weer helemaal opnieuw beginnen en als je al bijna bij het einde was, is dat natuurlijk niet zo leuk.

Er werd fanatiek gespeeld, er werd overgegooid, over gerold, geschoten op de korf en er werd ook geoefend met de strafworp. Omdat iedereen het hele seizoen zo goed zijn of haar best heeft gedaan, kregen de kinderen een korfbaldiploma! Voor ons zit het seizoen er op! In augustus gaan we er weer fris en fruitig tegen aan met een nieuw korfbalseizoen en hopelijk ook met nog meer nieuwe kinderen!

(Klik op de foto voor een grotere versie)

article_end