Ook Groen Geel toernooi prooi voor Haarlem recreanten

Details Written by webdesign Published: 19/03/2014
haarlemlogoRecreanten blijven ook tweede zaaltoernooi ongeslagen

De Haarlem recreanten speelden zaterdag 8 maart j.l. een toernooi bij Groen Geel in Wormer en wilden de goede prestaties van het afgelopen eigen toernooi voort zetten. De eerste wedstrijd tegen VZOD was het weer even wennen voor Haarlem in de eerste helft. Na een goede tweede helft was de 5-4 voorsprong gezien het wedstrijdbeeld terecht.

 

De tweede wedstrijd tegen Groen Geel was voor de Haarlemmers moeilijk. Groen Geel heeft een goed recreantenteam en is fysiek ook erg aanwezig in het veld. Maar de Haarlemmers hielden de Wormers op 5-5 wat een goed resultaat was tegen dit team. Groen Geel zag het gelijke spel meer als verlies en was zeer ontevreden over het resultaat.

De laatste wedstrijd tegen Roda uit Westzaan was van zeer hoog niveau, gezien de 6-2 winst. Ook dit toernooi bleven de Haarlemmers ongeslagen en lieten ze zien dat er nog steeds vooruitgang in het spel te zien is, ondanks de invallers zonder enige korfbalervaring. Wederom het bewijs dat gezelligheid en prestaties zeer goed hand in hand gaan in dit leuke team!

 

 

article_end