Oudejaarsavond + details receptie/feest zaterdag

Details Written by webdesign Published: 07/05/2014

oudejaarsavondNa jaren van voorbereiding is het dan eindelijk zover: H.K.C. Haarlem bestaat 100 jaar! Gefeliciteerd allemaal met het behalen van deze mijlpaal voor onze vereniging! Gisteravond is, na het oliebollenfeest voor de jeugd, met een grote groep leden de oudejaarsavond gevierd en aanstaande zaterdag staan de jubileumreceptie en het jubileumfeest (16+) op het programma.

Voor alle duidelijkheid nog even een aantal details voor zaterdag:

1) Iedereen wordt verzocht om 16:30 uur aanwezig te zijn in het clubhuis voor de officiële receptie, zodat om 17:00 uur de speeches van o.a. de voorzitter van de KNKV en de burgemeester van Haarlem kunnen beginnen.

2) Dresscode voor de receptie is “formeel”.

3) Na de receptie kunnen we, mede mogelijk gemaakt door het “walking dinner” dat wordt geserveerd, direct doorgaan met het feest. Dresscode hier is minder formeel. Mocht je nu geen zin hebben om je tussendoor om te kleden, probeer dan slim te combineren zodat je makkelijk aan beide dresscodes kan voldoen. Bijv. “jasje-dasje” op de receptie en daarna jasje én dasje uit voor het feest. 🙂

Hieronder nog een korte foto-impressie van gisteravond. Verder allemaal alvast een heel goed jubileumjaar toegewenst en laten we er zaterdag, samen met alle ereleden, leden van verdienste, spelende én niet spelende leden, ouders van jeugdleden, sponsoren, oud-leden, maar vooral álle (oude) hkc Haarlem-vrienden, een spetterende dag van maken!

oudejaarsavond 2
oudejaarsavond 3 oudejaarsavond 4