Rommelmarkt succesvol voor h.k.c. Haarlem

Details Written by webdesign Published: 22/09/2013
hkc_rommelmarkt Afgelopen zaterdag heeft de PR/Sponsorcommissie een rommelmarkt georganiseerd op het veld aan de Kleverlaan. De opbrengst van deze dag bedraagt inclusief de verkoop van poffertje en nagels lakken €628,80 hetgeen een fantastisch succes is. De Pr/Sponsorcommissie wil een ieder die bijgedragen heeft aan dit succes hartelijk bedanken!

Een verslag van Joop over deze dag lees je hieronder; meer foto’s staan hier.

 

De rommelmarkt die gehouden werd op het terrein van h.k.c. Haarlem is zeer succesvol geweest. Vele spulletjes die te koop werden aangeboden ten behoeve van de jubileumkas werden tegen een goede en schappelijke prijs verkocht. Bankjes, cd’s, tafeltjes, dienbladen, knuffels, boeken en dergelijke verwisselden van eigenaar voor het honderd jarig bestaan. Ook aan eten was gedacht en Mariska Janszen bakte lekkere poffertjes voor de inwendige mens.

Ik heb begrepen dat er ruim 600 euro is opgehaald met deze rommelmarkt. Een geweldig bedrag waar bij voorbaat voor getekend zou zijn. Vele vrijwilligers hebben dit weer voor elkaar gekregen en hebben belangeloos spullen ingezameld, spullen uitgestald en verkocht en vele voorbereidingen getroffen om deze dag tot een succes te maken. Soms vergeten we wel eens de vrijwilligers die veel werk voor de vereniging doen en staan daar onbewust niet altijd bij stil. Al deze vrijwilligers verdienen een pluim en respect voor het werk wat ze hebben verricht!

article_end