Schoolkorfbal

Details Written by webdesign Published: 25/04/2013

.
Via deze weg wil ik alle vrijwilligers bedanken die tijd vrij hebben gemaakt om te helpen bij het
schoolkorfbaltoernooi en de daaraan voorafgaande trainingen

. De scholen waar wij dit jaar de trainingen voor mochten verzorgen waren: Vrije School Kennemerland, de Cirkel, de Wilgenhoek, de Zonnewijzer en de Ark. Het ging om maar liefst 160 kinderen! Het was dan ook enorm om te merken hoeveel vrijwilligers zich hiervoor met enthousiasme hebben ingezet. En niet alleen tijdens de trainingen was de inzet enorm, ook op de toernooi dag waren er weer veel mensen paraat om een team te coachen of om de dag te coordineren. Kijk hier voor de foto’s.

Voor kinderen die heel enthousiast zijn geworden over korfbal zijn er nog drie extra trainingen op 23 april, 7 mei en 14 mei. Natuurlijk kan het meetrainen op een andere dag ook. Voor het meedoen aan een extra training kun je je opgeven bij Sylvia van Blanken (sylviaenton@planet.nl).
Naar aanleiding van het schoolkorfbal zijn er ook 2 nieuwe Kangoeroes! Natuurlijk vinden we het leuk als er nog meer Kangoeroes mee komen trainen. Dit kan op de dinsdagen van 18.15 uur tot 19.00 uur. Je kunt je hiervoor opgeven bij Sylvia van Blanken (sylviaenton@planet.nl).   

namens de jeugdcomissie,

Teus van Zoest