Slechtste seizoenstart sinds 2004 voor h.k.c. Haarlem

Details Written by webdesign Published: 02/09/2013
haarlemlogoKorfbalvereniging h.k.c. Haarlem heeft wel een hele slechte seizoens- start gemaakt, thuis tegen het Rijswijkse Refleks.

De Haarlemmers werden op alle fronten overklast en werden kinderlijk eenvoudig getracteerd op een 22-9 nederlaag.

In de eerste helft was al na 10 minuten duidelijk dat dit Haarlem geen potten kon breken tegen de Rijswijkers. Vele individuele fouten werden koelbloedig afgestraft en Haarlem kwam niet in de wedstrijd.

 

De ruststand van 4-12 gaf het verschil aan met het goede en effectieve spel van Refleks.

De tweede helft was het voor de Haarlemmers vechten en zwoegen om de werdstrijd uit te spelen. Trainer/Coach Wim Schaap wisselde nog wel enkele spelers maar toen was de wedstrijd allang gespeeld.

Bijzonder is te melden dat op 6 september 2009 deze wedstrijd ook de seizoensopening was en dat toen ook met 11-21 werd verloren. De komende week is er veel werk aan de winkel om het team weer wat op de rails te krijgen, want na een goede voorbereiding schrokken veel toeschouwers vanmiddag van het vertoonde spel. Komende zondag staat de uitwedstrijd tegen WION op het programma en Haarlem zal heel anders moeten gaan spelen om een goed resultaat te boeken. Deze middag waren het makke schapen die zich te makkelijk en soms onnodig lieten aftroeven.

article_end