Sponsormogelijkheden

Waarom sponsor van HKC Haarlem?
HKC Haarlem is een sportieve, betrokken vereniging voor jeugd, volwassenen en nu ook met G-korfbal. Haarlem heeft een sterke binding met de wijk, de stad en de regio. Een club die in 2014 zijn 100 jarig bestaan heeft gevierd! HKC Haarlem heeft een aantrekkelijke website met veel dagelijkse bezoekers. Bezoekers uit de regio rond Haarlem, maar ook nationaal en internationaal. Haarlem heeft een digitale clubkrant waarin de advertenties van onze sponsoren mooi tot hun recht komen.

Welke sponsormogelijkheden zijn er?

Adverteren in de clubkrant
Een wisselende tekst per clubkrant, het logo van uw bedrijf of altijd een vaste tekst die mooi opvalt.

Reclamebord
Reclameborden rond het veld van onze vereniging. Enkelzijdige borden aan de korte kanten en dubbelzijdige aan de straat- of de kantinekant. We werken samen met een bedrijf dat mooie ontwerpen maakt op basis van uw ideeën. Dit kan met een persoonlijk ontwerp of foto. Dit staat ook open voor (ouders van) leden die als een team of groep ouders met een reclamebord HKC Haarlem willen sponsoren!

Teamsponsoring
Wilt u liever gerichter een sponsorbijdrage geven? Bijvoorbeeld een team in de kleding zetten in de HKC Haarlem kledinglijn. Neem met ons contact op en we kijken naar een op maat gesneden plan!

Wedstrijdbal
Uw naam of bedrijf wordt genoemd voorafgaand aan de wedstrijd van Haarlem 1. Een mooie sponsoring maar niet te groot.

Wat kost het?
Sponsoring kan al vanaf € 25,-. Over alles valt te praten. We verstrekken u graag informatie over onze tarieven.

Meer weten?
Neem dan contact op met:
• Lonneke Aakster: prsponsor@hkc-haarlem.nl