SponsorKliks-actie goed van start

Details Written by webdesign Published: 08/07/2014
sponsorkliks logoTussenstand SponsorKliks nu €63,60

De nieuwe SponsorKliks-actie, waarmee je bij iedere online aankoop GRATIS onze club kunt sponsoren, is goed van start gegaan. De eerste €50,- voor de club is inmiddels binnen, zie hier! Hartstikke goed natuurlijk, maar dit bedrag kan nog veel en veel hoger worden als iedereen meedoet met deze actie. Nogmaals, het kost u niets extra, maar levert de club uiteindelijk een prachtig bedrag op. Lees hieronder hoe ook u mee kunt doen.

Hoe kan ik meedoen?
Ga de volgende keer dat u iets online wilt kopen eerst naar www.hkc-haarlem.nl en klik (aan de rechterkant) op de banner van SponsorKliks. Er verschijnt een overzicht van tientallen webwinkels, waaronder Bol.com, Wehkamp, Zalando en nog veel en veel meer! Elke aankoop bij een van deze bedrijven via SponsorKliks levert h.k.c. Haarlem een commissie op. Deze kan variëren van €1,- per bestelling tot maar liefst 25% van het totale aankoopbedrag! Dit terwijl u zelf dezelfde prijs betaalt, het kost u dus niets extra!

sponsorkliks banner

Actuele tussenstand bijhouden
Op onze website kunt u via Sponsoren > SponsorKliks – Gratis Sponsoren! de actuele tussenstand bekijken van de totale opbrengsten voor h.k.c. Haarlem. Als u benieuwd bent waar dit bedrag vandaan komt, kunt u zich ook aanmelden met uw e-mailadres via SponsorKliks. Dan kunt u bijvoorbeeld zien dat het grootste gedeelte van de huidige €63,60 afkomstig is van aankopen bij Zalando. Maar ook aankopen bij Bol.com, ICI PARIS XL en adidas NL hebben hun steentje bijgedragen.

Aantal deelnemende webshops ENORM
Het aantal webshops dat deelneemt aan deze actie is ontzettend groot. De kans dat de webshop van uw aankoop meedoet is daarom zeer reëel. Naast webshops met electronica, kleding en andere producten, doen ook eten-bestelsites als Thuisbezorgd.nl en zelfs boekingssites zoals Cheaptickets.nl en KLM.nl mee. Aangezien het bij deze laatst genoemden vaak om grote aankoopbedragen gaat, zijn ook bijbehorende commissies absoluut de moeite waard.

Kortom, ga dus vanaf nu bij elke online aankoop eerst even naar www.hkc-haarlem.nl en klik op de SponsorKliks banner. Gratis en een kleine moeite voor u, maar het levert onze vereniging (als iedereen mee doet) weer een mooi sponsorbedrag op!


TIP:
U kunt de directe link (www.sponsorkliks.com/winkels.php?club=4295) natuurlijk ook toevoegen aan uw favorieten/bladwijzers, zodat het sponsoren nóg makkelijker wordt!