Start trainingen & oefenprogramma

Details Written by webdesign Published: 02/08/2013
haarlemlogoDe kop is eraf, wat is het programma voor de komende weken?
De afgelopen week was er na een korte zomerstop weer volop bedrijvigheid op en rondom het veld. De selectie is onder leiding van Wim en Jan weer volop in training voor het nieuwe seizoen. Daarnaast is Marco al druk bezig geweest om de kantine weer startklaar te maken, zoals hij zelf al in het gastenboek schreef: “De koelkast is weer goed gevuld.” En tenslotte werd er druk gewerkt aan het leggen van het nieuwe kunstgrasveld.


De komende weken zullen de activiteiten toenemen. Naast de trainingen van de selectie beginnen dinsdag 13 augustus ook de trainingen voor de junioren, Haarlem 3, Haarlem 4 en de recreanten. Op donderdag 15 augustus staan de eerste oefenwedstrijden op het programma. Om 19.30 uur spelen de junioren en Haarlem 2 en om 20.45 uur speelt Haarlem 1. Alle teams spelen tegen Velocitas. Op vrijdag wordt er vervolgens weer normaal getraind.

Het enige voorbehoud voor alle activiteiten de komende week is dat het nieuwe kunstgrasveld op tijd klaar is. Hoewel de planning krap is, hebben wij daar alle vertrouwen in.

Op zondag 18 augustus staan er voor Haarlem 3 en Haarlem 4 oefenwedstrijden gepland bij en tegen Oosterkwartier, aanvang 13.00 uur en 14.30 uur. De week erna op dinsdag 20 augustus gaat ook de rest van de jeugd weer beginnen met trainen. Ook in deze week staan er op donderdagavond 22 augustus weer oefenwedstrijden gepland voor de selectie, ditmaal tegen Blauw Wit 3 en 4. De aanvangstijden zijn wederom 19.30 uur en 20.45 uur.

Al met al genoeg te zien en te beleven de komende periode, dus tot ziens op de Kleverlaan!

 

article_end