Team Jeugd Trainer/Coach (Oud & Nieuw)

Details Written by webdesign Published: 29/05/2014

korfbal vet cool articleBedankt Trainers, Coaches & Begeleiders!

Ruim 20 jeugdtrainers (!) hebben in een geweldig seizoen ruim 80 kinderen met veel plezier mogen begeleiden. En met welke fantastische prestaties en ongekend plezier is dat gegaan! Daarom wil de JTC, namens JC en de hele vereniging, haar zeer grote dank uitspreken aan: Mikki & Gavin (B1), Mariska & Raymond (B2), Tessa (C1), Roos & Jeroen (C2), Ronald & Evert-Jan (D1), Ton, David, Ilja, Jan Willem & Teus (D2), Walter & David (E1), Abel (E2), Noud & Jordi (E3), Mats & Nina (F1) en Sylvia, Niels, Claudia & Daphne (Kangoeroes). Op de afsluitende borrel op 3 juni a.s. zien we jullie graag!

De JTC is daarnaast zeer verheugd om het nieuwe Team Trainer/Coach 2014-2015 te kunnen presenteren. Na een enorme zoektocht, zeer veel gesprekken, tegenvallers en meevallers, zijn we (bijna) rond! Gelukkig gaan veel trainers en coaches gewoon door met waar ze al mee bezig waren. Maar dan weer met een ander team en/of andere kinderen en/of een andere duopartner. Want daar streven we naar, naar duo’s. Niet alleen praktisch handig, maar ook goed voor uitwisseling, verdeling en verbinding van trainerscapaciteit en trainerskwaliteit.

Voor komende seizoen vallen 2 ontwikkelingen zeer positief op:

Ten eerste hebben zich meerdere ouders aangemeld om mee te helpen in de begeleiding van de kinderen. Met of zonder korfbalervaring, het is allemaal zeer goed inzetbaar voor ons en ook heel prettig voor de kinderen. Deze ontwikkeling in ouderbetrokkenheid is cruciaal voor de groeiende jeugdafdeling van HKC Haarlem, geweldig!

Ten tweede haken er volgend seizoen zeer veel (voormalig) junioren aan in de begeleiding van de (jongere) kinderen. Zowel voor de Kangoeroes, als de F- en E-teams, hebben vele A- en B-junioren zich beschikbaar gesteld. Hoe VET COOL is dat zeg!

Voor de bijna 100 kinderen hebben we nu 24 jeugdtrainers en -coaches bereid gevonden de kinderen in het seizoen 2014-2015 te begeleiden:

B1: Ton van Blanken + vacature
B2: Mariska de Visser + vacature
C1: Tessa Elferink + Mikki Sistermans
C2: Roos van der Meer + Ronald Burgerding
C3: Vacature + Remko Visser
D1: David Zwart + Petra Warmerdam
D2: Noud van Beek + Jordi Braber
E1: Irma Beerepoot + Abel Vermeulen
E2: Job Stringer + Tijs Rothweiler
F1: Mats van Blanken + Luce Creman + Mark Moene
F2: Marina van den Brink + Melle Vermeulen + Bram Bos
Kangoeroes: Sylvia van Blanken + Niels van Diest + Claudia Roerdink + Daphne Aarsen

Maar er is ook nog een dikke MAAR! We hebben nog 3 vacatures!

1. Voor een zeer uitdagend team, de C3, zoeken we nog een hoofdtrainer/coach. Een vader heeft zich al als assistent aangeboden!
2. Voor ons topteam de B1 zoeken we nog een duopartner voor Ton van Blanken. Vooral de coaching op zaterdag is van belang!
3. Voor ons 2e B-team zoeken we nog een duopartner voor Mariska de Visser. Zowel in trainen als bij het coachen!

Dus: WIE oh WIE durft een gesprek met ons aan? We zijn zeer flexibel! Deeltijd, samen met anderen, deel vh seizoen, onder voorbehoud … het kan allemaal! Maar alsjeblieft, zoek ons even op, ook als je het nog niet zeker weet! Wellicht kunnen we meedenken en mee helpen het laatste drempeltje te slechten. Want het is zo leuk, echt waar, niet allen voor de kinderen, óók voor jezelf! Vraag het maar na bij de huidige trainers. Of vraag het ons: Tessa, Sylvia of Teus. In het bijzonder spreken wij de kandidaat selectiespelers aan. Inderdaad, jullie van HKC Haarlem 1 en 2. Want jullie zijn behoorlijk ondervertegenwoordigd! En die kids zien jullie zo graag, jullie zijn hun voorbeelden! Kom op, doen! Samen kunnen we zorgen voor praktisch handige oplossingen, gunstige trainingstijden, een hapje eten voordat je zelf gaat trainen, etc.!