Uitnodiging voor een korfbal sport- en speldag bij HKC-Haarlem

Details Written by webdesign Published: 06/04/2013
Korfbal is een gezellige en leuke sport; het is voor alle leeftijden, jongens en meisjes spelen samen, het is geen agressieve sport en er zijn duidelijke regels.

Het is nu mogelijk om als persoon met een verstandelijk beperking te korfballen bij de vereniging in HKC Haarlem. Elke vrijdagavond wordt er met veel plezier G-training gegeven, maar wij willen natuurlijk nog meer leden werven. Daarom organiseert HKC Haarlem een sport- en speldag. Voor deze dag worden er kinderen en jongeren van diverse scholen en woongroepen uitgenodigd.

Wanneer:       Donderdag 9 mei 2013
Waar:             ’t Hoenstraat 1 te Haarlem
Hoe laat:        10.00-12.00 uur voor 8 t/m 12 jaar                         
                      13.00-15.00 uur voor 13 t/m 18 jaar

 

Aangezien wij de kinderen niet kennen en we een groot aantal geïnteresseerden (en vragen) verwachten, is het wel de bedoeling dat de kinderen door hun eigen ouder/verzorger worden begeleid. Voor de rest zijn alleen sportkleren, enthousiasme en (liefst) droog weer nodig. Wij zorgen voor wat drinken en een gezonde snack.

Als u uw kind voor deze sport- en speldag wilt opgeven of als u vragen heeft, dan kunt u mailen naar hkchaarlem.gkorfbal@gmail.com. Opgeven voor 22 april. Deelname is gratis!!!

Let op: bij onvoldoende aanmeldingen of bij slecht weer, kan het zijn dat het tijdstip of de locatie wordt aangepast. Indien dat het geval is, wordt u per mail op de hoogte gebracht.

Sportieve groeten van de G-commissie van HKC-Haarlem!

article_end