Verslag A1: “Haken we aan of haken we af?”

In onze poule is er een koploper die alles heeft gewonnen, en de nummer laatst met 2 punten. Terwijl wij met 8 punten wilden aanhaken bij Pernix zodat de weg naar boven ingezet kan worden. Thuis eindigde de wedstrijd in een gelijkspel doordat zij vrij breed verdedigden en wij er geen raad mee wisten.

We begonnen de wedstrijd zonder Mark en  Chloë (die er in de 2de helft in zou komen), maar zij werden zeker niet gemist. Met rust stond het 4-6 door doelpunten van Suus, Jasper en Jelle, maar dit was een stand die de wedstrijd niet goed weergaf aangezien wij veel meer kansen creëerden. Terwijl de tegenstander heel veel moeite had met de passing waardoor zij heel veel één-schotsaanvallen hadden. Hierdoor werden zij gefrustreerd en ontstonden er akkefietjes.

Na rust zijn we eigenlijk niet in de problemen gekomen en denderden we over Pernix. Helaas kregen we op het einde nog 2 doelpunten tegen waardoor het 10-15 werd.

Geschreven door: Tim (A1)