Verslag B1: “Een hele hoop wissels”

Op zaterdag 5 oktober mochten we weer tegen Groen Geel spelen, waar we onze eerste wedstrijd met gemak 6-20 hadden gewonnen. Er lag niet zo heel veel druk meer op het spel omdat we al kampioen waren geworden de week er voor. In de bespreking voor de wedstrijd werd daarom ook gezegd dat we vooral lekker ons spelletje moesten spelen en plezier maken omdat we toch al kampioen waren.

Toen de eerste helft begon kwamen we net als in de eerste wedstrijd al gauw met een paar punten voor, maar naarmate de eerste helft vorderde werd er aan het eind toch wat minder gescoord. Wel heeft de verdediging het heel goed dicht gehouden met als resultaat dat Groen Geel maar 3 keer heeft gescoord in de eerste helft. De ruststand was 10-3.

De tweede helft scoorde Haarlem er al gauw een paar, maar dat deed Groen Geel ook. Verder was het de tweede helft een beetje om en om met scoren, maar aan het eind scoorde Haarlem er nog een paar achter elkaar. Dit was zeker niet de beste wedstrijd van de B1, maar toch hebben we hem met een prima uitslag gewonnen namelijk: 17-7

We hadden deze week ook weer een hele hoop wissels en die hebben allemaal even mogen spelen. We hadden Lot en Dylan van de C1, Manisya en Lotta van de B2 en Glen van de A2.

Geschreven door: Esmee (B1)