Vier talenten naar voorronde Selectieteams KNKV Noord-West

Details Written by webdesign Published: 02/06/2014
korfbal vet cool articleVandaag heeft de JTC van HKC Haarlem de volgende 4 extra getalenteerde jeugdspelers voorgedragen voor de selectieprocedure naar het districtenteam van KNKV Noord-West:

U16 (onder 16 jaar): Tonnie Warmerdam (nu C1, volgend seizoen B1)
U14 (onder 14 jaar): Carla van der Knijff (nu C1, volgend seizoen C1) + Joost Rooseboom (nu D1, volgend seizoen C1)
U12 (onder 12 jaar): Lieke van Zoest (nu D1, volgend seizoen D1)

De voordracht is in overleg met de 4 jeugdspelers en hun ouders tot stand gekomen. Het is jaren geleden dat onze vereniging talenten heeft afgevaardigd en de uitdaging aangaat de beste jeugdtalenten zich te laten meten met de beste talenten van andere clubs uit het district. Komend seizoen gaan we dus met maar liefst 4 jeugdspelers naar de selectieavonden!

De JTC is van mening dat de tijd er weer rijp voor is. Omdat deze 4 spelers nu al ruime 1e klasse ervaring hebben opgedaan in E1, D1 en C1, en ook omdat wij denken dat deze 4 spelers extra talenten in zich hebben. Met de spelers en hun ouders hebben we afgesproken dat we er met z’n allen heen gaan en dat we vooral gaan kijken, ervaren en leren van die selectieprocedure en alles er om heen. We gaan zonder enige verwachting. Toch blijft het hartstikke spannend natuurlijk! Zodra data en locatie bekend zijn, laten we dat weten via website en Facebook. Misschien willen wel meerdere leden mee om onze 4 toppers aan te moedigen?!

Mochten er talenten van ons worden uitgekozen, dan gaan zij een heel seizoen meedraaien in een programma Talenten Team van het Regionaal Talenten Centrum. Dat betekent o.a. elke week een extra training op maandagavond en volgende zomer mogelijke deelname aan het landelijke districtentoernooi namens Noord-West. Dat zou natuurlijk heel bijzonder zijn, maar eerst gaan we gewoon een keer sfeer proeven! Vet Cool!