Wedstrijdverslag Furore C1 – Haarlem C2

Details Written by webdesign Published: 08/09/2013
c2-2013-2014Vandaag hadden we onze eerste uitwedstrijd. Het was nog even spannend of we genoeg dames hadden, want Juliette kon er niet bij zijn vandaag, Inge heeft gister tijdens de training haar vinger gekneusd en Chloë had net een schoolkamp achter de rug. Gelukkig verzekerde ze mij dat het spelen van een wedstrijd geen probleem zou zijn, de bikkels!

 

Na een ritje van twintig minuten kwamen we al bij het veld van Furore aan. We waren vroeg dus konden ons rustig voorbereiden op de wedstrijd. Onder leiding van Inge (de aanvoerster van deze week) werd er lekker warmgelopen. Dat was ook wel nodig want het was aardig fris vanmorgen, zeker met blote armen en benen.

De wedstrijd begon goed. In de 1e aanval maakte Chloë gelijk een doelpunt voor Haarlem en met dit doelpunt was de toon van de wedstrijd gezet. In tegenstelling tot vorige week, hadden wíj nu het voordeel van lengte en kracht! Naast dit voordeel werd er ook beter samengespeeld en werden er goede aanvallen neergezet.

Na een grote beker limonade en nog wat extra aanwijzingen in de rust gingen we er in de 2e helft weer vol tegenaan. Ondanks de tape had Inge toch veel last van haar vinger dus Sil startte in de 2e helft als dame en Wouter ging eruit voor Sirik. In de tweede helft was wel te zien dat iedereen al behoorlijk moe was. Er werden meer plaatsfouten gemaakt en in de aanval hadden we moeite met het aansluiten, waardoor de bal langer vastgehouden moest worden. Gelukkig kon Furore er geen gebruik van maken en hebben zij deze wedstrijd maar 2 doelpunten gescoord. Met veel trots kan ik dan ook melden dat de C2 met 2-7 van Furore C1 heeft gewonnen!  Super goed gedaan!!

article_end