Wedstrijdverslag Haarlem C2 – Apollo C1

Details Written by webdesign Published: 02/09/2013
haarlemlogoDaar gaan we dan!!!

Het was nog een half uur voor de wedstrijd en we liepen via de kantine naar de bestuurskamer om onze tactiek te bespreken. Daar stonden ze, groot en breed in geel blauwe shirtjes: Apollo C1. “Moeten we daar tegen spelen?” Het angstzweet droop al langs de gezichten van mijn spelers! Na enige overtuiging kon ik iedereen weer wat moed toespreken en besloten we er met z’n alle hard voor te vechten, ook al waren ze groter en sterker dan wij.

 

Tijdens de wedstrijd was wel te merken dat de spelers van Apollo C1, door hun lange amen en brede schouders, moeilijke tegenstanders waren. Vooral het gooien werd hierdoor belemmerd, waardoor we een aantal ballen kwijt raakten. Apollo kon makkelijker ballen onderscheppen en ook met afvangen hadden zij meer ballen dan wij. Toch wist Haarlem C2 in de verdediging het goed dicht te houden door dichtbij te verdedigen, waardoor Apollo moeite had om tot schot te komen. Bovendien waren onze dames in de aanval erg sterk en kon Juliette meerdere malen een doorloop nemen, waardoor zij een doorloop en een strafworp heeft gescoord.

In de tweede helft maakte Cloë nog een prachtig schot achter de paal, maar helaas was het net niet genoeg voor een overwinning. Uiteindelijk hebben we met 3-4 verloren van Apollo C1. Jammer jongens! Volgende wedstrijd zijn wij de winnaars!

article_end