Wedstrijdverslag Helios B1 – Haarlem B2

Details Written by webdesign Published: 15/09/2013
b2De wedstrijd tegen Helios stond voor vandaag op het programma. Voor vertrek was de vraag nog of de wedstrijd wel door zou gaan in verband met de vele regen die er de afgelopen week is gevallen. Een kort telefoontje naar de kantine van Helios, zij waren daar al met de jongste kinderen wedstrijden aan het spelen, dus onze wedstrijd kon ook door gaan. Dus hup in de auto onderweg naar Castricum.

 

Het regende in Castricum veel harder dan bij vertrek in Haarlem. Dit was niet heel lekker voor het veld. Op sommige plekken lagen de plassen op het veld en was het net een grote modderpoel. Uiteindelijk is het veld nog een stuk verschoven, zodat de modderpoel aan de zijkant van het veld kwam te liggen in plaats van middenin. Inmiddels was het harder gaan regenen en aan de lucht te zien zou het ook niet droog worden.

De wedstrijd begon met heel goed verdedigen. In de aanval waren er heel veel kansen, alleen wilde deze kansen er niet zo heel erg in. Ook de tegenpartij kreeg kansen. Door goed samenspel werd er uiteindelijk 0-1 gescoord door een schot van Jonathan. Dit was ook tevens onze ruststand.

Het doel was om onze voorsprong na de rust uit te breiden en dit is ook gelukt! Door een mooie doorloopbal van Floortje kwamen we op 0-2. Door een aantal glibberpartijen zowel in de aanval als in de verdediging kreeg Helios de kans om de achterstand om te buigen naar een gelijke stand. Opnieuw waren er kansen voor onze aanval om de scoren, maar dit lukte nog niet meteen. Door een mooie doorloopbal van Bram werd de eindstand bepaald op 2-3 in ons voordeel! De eerste punten van dit seizoen zijn binnen.

Volgende week op 21 september spelen we om 11.00 uur tegen Furore B2 en daarna gaan we met z’n alle sponsorschieten om geld in te zamelen voor het jubileum!

 

article_end