Winst in Alkmaar voor Haarlem A2

Details Written by webdesign Published: 02/09/2013
a2-2013-2014Missen van kansen voorkomt zeer hoge score

Haarlem A2 heeft zijn eerste competitiewedstrijd tegen het Alkmaarse DSO winnend afgesloten met 4-1. De eindstand zou te denken geven dat de A2 het tegen DSO moeilijk heeft gehad. Niets is minder waar! De kansen die Haarlem A2 hadden waren zo talrijk in de eerste helft dat het scorebord overuren zou hebben gemaakt als alle echte kansen erin waren gegaan.

 

Heel veel gemiste kansen en ook heel veel pech speelden de A2 deze middag parten. De ruststand van 2-1 in het voordeel van de Haarlemmers had voor hetzelfde geld 12-1 kunnen zijn.Ook de tweede helft kon Haarlem niet echt afstand nemen van de Alkmaarders en verzuimden de kansen koelbloedig af te maken.

Het veldspel van Haarlem A2 was zeker de moeite waard om naar te kijken. Als de Haarlemmers met alle kansen wat beter om zouden gaan, zien we dit seizoen zeker de dubbele cijfers. Trainer/coach Karel Hooijinga was blij met de overwinning en het vertoonde spel. “Zeker het creeëren van alle kansen is een pluspunt. Nu gaan werken aan de afronding.”

article_end