Zaalcompetitie, de voorspellingen

Details Written by Kai Published: 30/10/2013
korfbalDe E-teams en de F

De E1 is ingedeeld in een sterke poule met veel eerste teams van grote clubs; ZKV E1, KVA E1, ZKC’31 E1 en KZ E1, en daarnaast Groen Geel E2 en Kios E2 die het erg goed deden op het veld. Onze E1 als kampioen op het veld maakt nog steeds progressie, maar met zulke sterke tegenstanders schat ik in dat ze in de middenmoot eindigen.

 

De E2 was op het veld te hoog ingedeeld, in de eerste klasse. In de zaal gaan ze het een klasse lager proberen en krijgen ze tegenstanders die op het veld derde klasse speelden. Met het doorzettingsvermogen wat ze op het veld hebben getoond geef ik ze kans om mee te doen voor de ere plaatsen.

De E3 had wisselende resultaten op het veld. In de zaal krijgen ze veel nieuwe beginnende ploegjes als tegenstander en ik voorspel dat onze E3 hoge ogen gaat gooien in de zaal.

De F1 van Haarlem, onze kleinste talenten in de dop. Op het veld ging het al verassend goed en ze hadden zo maar kampioen kunnen worden. In de zaal zijn ze ingedeeld in een poule met 3 sterke kampioenen. Ik verwacht dat ze in de middenmoot eindigen.

Morgen de C en D teams……..

article_end