25-jarig jubileum Barry van der Neut (KNKV-lid)

barry 25jr knkv siteNiet alleen werden we op zondag 9 april getrakteerd op een viertal klinkende overwinningen van onze seniorenteams, maar ook heb ik (Hans van den Hoek, red.) deze dag officieel een jubilaris gehuldigd met zijn 25-jarig lidmaatschap bij het KNKV. Een feestelijke moment in ons clubhuis aan de Kleverlaan met Barry van der Neut in de hoofdrol.

De korfbalcarrière van Barry is niet begonnen bij HKC Haarlem, maar bij de vereniging Apollo in Heerhugowaard. Gezien de roots van vader en moeder bij HKC Haarlem was het altijd zijn wens om bij ons te komen korfballen. Nog voor de verhuizing van Heerhugowaard naar Haarlem werd Barry lid van HKC Haarlem en startte hij met korfballen in de B1. Het jaar erop schoof hij al door naar de A1 waar hij samen met o.a. Andre Koelemij, Sylvia Eggink (toen nog niet getrouwd) en Stephanie van Overzee een hele leuke tijd heeft gehad. Overigens, zijn coach was toen Ton van Blanken. Op jonge leeftijd ging Barry vanuit de junioren naar de selectie, waarna hij een zeer lange periode (15 jaar) in het eerste van HKC Haarlem heeft gespeeld. Op trainingen hebben ik menig duel met hem uitgevochten; scherp, maar wel altijd fair.

Ook naast het actieve gedeelte is Barry altijd zeer betrokken geweest bij de vereniging en heeft hij in veel commissies zitting gehad. Ruim 13 jaar als lid van de jeugdcommissie, lid van het Bestuur, lid van de Pr & Sponsorcommissie en natuurlijk ruim 15 jaar als leiding van de mooie en erg gezellige Pinksterkampen. Al met al een geweldige staat van dienst bij onze vereniging als vrijwilliger.

Op dit moment is hij vrijwel een vast lid van de kascontrole commissie en daarnaast is hij als trainingslid actief op de dinsdagavond te zien.

Barry nogmaals gefeliciteerd voor de mooie jaren en natuurlijk jouw inzet. Dit is natuurlijk geen afscheidsbrief! We zien elkaar vast en zeker binnenkort weer op het veld.