A1 goed uit de startblokken

haarlemlogoOnze A1 ging vol uit de startblokken tegen Madjoe. Als Madjoe al met de instelling was gekomen van “appeltje-eitje”, dan had onze A1 daar toch een heel andere gedachte over. Vanaf het begin werd voor elke bal gevochten en verdedigend werd geen centimeter prijs gegeven. Aanvallend hadden ze wel genoeg kansen maar helaas vielen er geen doelpunten uit.

En zo kon het dus gebeuren dat het eerste punt pas in de 22e (!) minuut viel, en helaas in het voordeel van Madjoe. Madjoe moest het aanvallend vooral hebben van de lange afstandsschoten van de heren. En kort achter elkaar kreeg de A1 3 punten tegen.

Maar de A1 was niet van plan om het gelijk op te geven. Chloë scoorde de 1-3 en langzaam begon de inhaalrace. 2-4 door Melle, 3-4 door Mark, 4-4 door Mark en de 5-5 door Lloyd. En het leek wel alsof iedereen vleugeltjes kreeg. Alleen kon de A1 niet voorkomen dat het bij rust 5-8 stond.

Gelijk na de rust gebeurde precies hetzelfde als in de eerste helft. De A1 begon weer goed en fel. En lange tijd bleef het doelpuntloos. Tot de lange afstandsschoten bij Madjoe weer gingen lopen en de A1 weer drie punten om haar oren kreeg.

Joanne maakte uiteindelijk de 6-11, Mark de 7-12 en Luce de 8-12, waarna de eindstand op 8-14 bleef steken. Goed gespeeld door onze A1 en zeker geen appeltje-eitje voor Madjoe.