Aanmelden Vomar Klant-Is-Koningkaart

kik kaartDe PR-/Sponsorcommissie heeft opnieuw contact opgenomen met de Vomar. Eerder konden we al makkelijk de clubkas spekken door de Vomar Klant-is-Koningkaart te gebruiken. Het starten van deze actie is alweer een paar jaar geleden en inmiddels zijn er een hoop nieuwe leden bij onze vereniging bij gekomen. Vandaar deze uitleg én oproep!

Wat is deze kaart? De kaart biedt veel voordeel o.a. sparen met hoge rente. Maar met de kaart kan de kas van de club ook flink worden gespekt. En daar zeggen we natuurlijk geen nee tegen!

Het enige wat we moeten doen, is bij de Vomar Voordeelmarkt zo’n Klant-is-Koningkaart aanvragen. Bij het afrekenen van de boodschappen worden de totaalbedragen steeds op de kaart opgeteld. Na 3 maanden wordt over het totaal van de door jou bestede bedragen 0,5% door Vomar Voordeelmarkt overgemaakt naar onze club. Dat kan aardig oplopen en jij en wij hoeven er niets voor te doen.

Met andere woorden: koop allemaal je dagelijkse boodschappen bij Vomar Voordeelmarkt en zorg dat je die Klant-is-Koningkaart gebruikt!

Wil je meedoen met deze GRATIS sponsoractie? Geef dan het Klant-is-Koningkaart nummer door aan de PR-/Sponsorcommissie via sponsorcommissiehaarlem@gmail.com. Zij zullen deze nummers aanmelden en zo krijgen we automatisch een mooi bedrag. Ook als je al een kaart hebt, kun je uiteraard meedoen.