Baerveldt & Goverse nieuwe trainers selectie HKC Haarlem

Na dit korfbalseizoen neemt HKC Haarlem in goed overleg afscheid van de selectietrainers Mathijs Pot (Haarlem 1) en Han Jaspers (Haarlem 2). De afgelopen periode hebben de Technische Commissie en het Bestuur gezocht naar nieuwe trainers voor de selectie. Na een zorgvuldige afweging hebben ze gekozen voor Arjan Baerveldt (Haarlem 1) en Mark Goverse (Haarlem 2). Beide zijn aangenomen voor een periode van minimaal 2 jaar.

Arjan Baerveldt is op zijn 22e zijn carrière als trainer-coach begonnen bij Oranje-Nassau. Hij heeft daarna als hoofdtrainer diverse teams getraind zoals VZOD, SDO-Kamerik en KZ Danaïden. Het is al een tijd geleden maar hij is ook trainer geweest van Haarlem 1, Haarlem 2 en Haarlem A1. Arjan: “De ambitie is om met Haarlem 1 op termijn bovenaan in de tweede klasse te gaan spelen en dan vanuit daar verder te bouwen. Ook is het de wens om systematisch te kunnen werken aan het verbeteren van het niveau van de selectie met een wedstrijd-analytisch team en een medisch team.” Mark Goverse begon zijn carrière als trainer-coach bij KV Atlantis. Sinds 3 jaar vormt hij een trainersduo met Arjan.

Het bestuur bedankt Matthijs en Han voor de afgelopen jaren en ziet met vertrouwen uit naar de komende samenwerking met Arjan en Mark.Geschreven door: Bestuur