Boodschappensponsorlijst PK’16

pk jub100Misschien hebben jullie hem al zien hangen in de kantine: de boodschappensponsorlijst voor het Pinksterkamp 2016 (Dit jaar van 13 t/m 16 mei). Tijdens dit leuke kamp moet er natuurlijk ook weer goed gegeten worden. Op de lijst staat een selectie van ingrediënten die we hiervoor nodig hebben. Wij zouden het erg fijn vinden als iedereen ons zou willen helpen de lijst vol te krijgen door één of meerdere van deze boodschappen te sponsoren. Dus als je in de kantine bent, loop even langs die grote gele lijst en vul je naam in.

Hoe werkt het precies: Je kunt je naam invullen achter een item op de lijst met daarachter de hoeveelheid die je wilt sponsoren. Als je denkt: “Ik wil wel de beschuiten sponsoren, maar 15 vind ik te veel”, dan vul je je naam in met het aantal dat je wilt sponsoren; bijv. “Klaas 5 pakken”. Alle kleine beetjes helpen en met alle kleine beetjes zijn wij heel blij!

Boodschappen kun je inleveren op dinsdag- en vrijdagavond bij Mariska de Visser. Uiterste inleverdatum is 7 mei 2016. Alvast ontzettend bedankt!

pk2016 boodschappenlijst