Vrijwilligerscommissie h.k.c. Haarlem


Voor het seizoen 2017/2018 zijn Anneloes Schokker, Mariya Ramzan en Elise de Mon de vrijwilligerscoördinatoren voor h.k.c. Haarlem. Wij ondersteunen de bestuursleden, domeinvoorzitters, en commissies op het gebied van vrijwilligerszaken, en hopen een steentje bij te kunnen dragen aan een positieve en goed georganiseerde vrijwilligerscultuur binnen de vereniging. Wij zijn verantwoordelijk voor het ontwikkelen en uitvoeren van het vrijwilligersbeleid. Daarnaast organiseert de commissie jaarlijks activiteiten om vrijwilligers te werven.

Vrijwilligers zijn onmisbaar en de Haarlemmerolie van onze vereniging en daarom is het van groot belang dat (ouders van) leden zich voor h.k.c. Haarlem inzetten! Wij zetten ons graag in voor de vrijwilligers, zodat zij gekend en gewaardeerd worden :-).
Gelukkig zijn er al veel (ouders van) leden die vol enthousiasme 1 of meer vrijwilligerstaken uitvoeren. Zij weten als geen ander dat het veel voldoening geeft je met onze club bezig te houden en te zien hoeveel plezier dat ook een ander oplevert!

Voorbeelden van vrijwilligerstaken zijn bardienstwerkzaamheden, training en/of coaching, commissiewerk, scheidsrechter zijn, organisatie van jeugdactiviteiten etc. Er is dus voor elk wat wils!

Als jij ook jouw steentje wilt bijdragen om onze vereniging draaiende te houden, mail dan naar vrijwilligers@hkc-haarlem.nl.

Gezamenlijk kunnen we bespreken welke vrijwilligerswerkzaamheden het beste bij jou passen en hoe vaak je ingezet wilt worden. Er is voor iedereen wel iets te vinden wat bij diegene past, dus schroom niet, en mail ons!