De Grote Clubactie start 19 september

Nog een paar nachtjes slapen en dan is het weer zo ver. De jaarlijkse Grote Clubactie staat op het punt van beginnen. Vanaf zaterdag 19 september mogen er weer zo veel mogelijk loten verkocht worden.

Hoe werkt het?
In de week van 14 september ontvangen de kinderen een verkoopboekje. Op dit boekje is ook een QR-code te vinden zodat er op een verantwoorde manier loten verkocht kunnen worden. De QR-code scan je met je telefoon en dan moeten de gevraagde gegevens worden ingevuld. Geen QR-code scanner op de telefoon? Dan kunnen de gegevens ingevuld worden in het verkoopboekje. Ieder kind t/m de C ontvangt een verkoopboekje, met persoonlijke QR-code. Vanaf de B en hoger, ook de senioren, ontvangen via de app een QR-code. Deze kun je delen onder je vrienden in bijvoorbeeld Whatsapp.

Prijzen
Degene die het winnende lot in bezit heeft, gaat ervan door met de hoofdprijs van 100.00 euro! De tweede prijs is een Seat Mii electric, 4 jaar zorgeloos rijden en de derde prijs is een reischeque voor een luxe campingvakantie t.w.v. 2500 euro met VacanSoleil. Mocht je niet naar huis gaan met een van deze prijzen dan maak je onder andere nog kans op een fiets, een drie daagse minicruise of een rondvaart op de Blue Boat.

Verkoop jij als lid van HKC Haarlem meer dan 20 loten?
Dan ontvang je een 20-loten waardebon. Met deze waardebon krijg je flinke korting op leuke dagjes uit, een gratis entreekaartje of een leuke aanbieding bij het uitzoeken van je nieuwe sportoutfit. Degene die de meeste loten verkoopt wordt tijdens de jaarlijkse kerstgourmet nog eens extra in het zonnetje gezet. Wie verkoopt dit jaar de meeste loten?

De belangrijkste data nog even op een rijtje:
– 19 september start grote clubactie
– Uiterlijk 15 november inleveren papieren verkoopboekjes
– 10 december bekendmaking trekkingsuitslag

Waar kun je je verkoopboekjes inleveren?
Je kunt je verkoopboekje inleveren in de grote kartonnen box (de “schatkist”) in het clubhuis.Geschreven door: Bestuur