Debuut Marian en comeback Kees bij geslaagd recreantentoernooi

Onder leiding van Monique was scherp getraind op het molentje, vrije ballen, uitwijkballen en strafworpen en dat allemaal voor hét recreantentoernooi van het jaar bij Oranje-Nassau. De wervingskracht van de recreanten neemt steeds meer toe want we hadden een geslaagd debuut van Marian (“hartstikke leuk, wanneer is het volgende toernooi”) en een mooie comeback van Kees (“goed om er weer bij te zijn, maar de conditie moet beter”).


De oude korfbalkrijger Hans Vaatstra liet zien dat hij zijn wildcard meer dan waard was en liet als vanouds zijn vak weer draaien. Een last-minute wildcard ivm ziekte van Winfred was voor Maaike (dank!). Zij zorgde voor unieke dochter-vader combinaties met Bert (topscorer) en liet zowel in als buiten het veld ook spontaan haar turntalenten zien. Tevreden kon Monique vast stellen dat haar oefeningen niet voor niets waren geweest.

Uiteindelijk werden we door de latere winnaar Ados (1-6) van een finaleplaats afgehouden terwijl gelijk gespeeld werd tegen OKV (2-2) en gewonnen van Vzod (5-4). En wederom hebben we in de eindklassering Oranje-Nassau achter ons gelaten! Een leerpunt was wel dat we onder druk wel net vrij konden komen maar onzuiver waren in het afmaken van kansen. Hier liggen mogelijkheden om onszelf te verbeteren. Tot slot gaat onze dank uit naar supporters Joop en Jur voor hun luide aanmoedigingen en André die op voortreffelijke wijze de aan ons toegewezen wedstrijden floot.

Lijkt recreatief korfbal jou wat? Train een keer meer op dinsdag van 20.30 tot 21.30 of klik hier voor meer informatie.