Escape Room & 90’s party – 11 februari

escape90s Website logoZaterdagavond 11 februari vindt er weer een mooi evenement plaats in het clubhuis voor junioren, senioren, KombiFit-ers, vrijwilligers, oud(e) leden en eenieder (18+) die zich verbonden voelt met HKC Haarlem. Eerst worden de kleedkamers omgebouwd tot heuse escape rooms waar je met je groepje zo snel mogelijk raadsels moet oplossen om te ontsnappen. Daarna kunnen de voetjes van de vloer en gaan we terug in de tijd met een echte 90’s party. Uiteraard ben je ook meer dan welkom voor een gezellig hapje en drankje als je niet van enge escape rooms of dansen houdt!


Escape Room

Al een lange tijd gebeuren er vreemde dingen rond het clubhuis en verdwijnen er mensen. Aan jou de dappere taak je leven te riskeren en dit mysterie op te lossen. In de escape room is het zaak te overleven en te ontsnappen door zoveel mogelijk raadsels op te lossen en aanwijzingen op te sporen. Want er loopt een moordenaar en hij schijnt van een speciaal soort hamburger te houden…

Opgeven voor de escape room kan aan het begin van de avond. In principe worden groepjes willekeurig ingedeeld, maar er kan natuurlijk rekening gehouden worden met specifieke wensen.

90’s party
Joop Aarsen brengt ons terug naar de jaren 90 met meezingers, foute liedjes, happy hard core, en vooral veel lekkere dans muziek. Let’s party like its 1999!! Verzoek nummers? Geef het door!

Programma zaterdagavond 11 februari:
19.30 – Clubhuis/bar open
20.00 – Escape rooms
22.00 – 90’s party met Joop Aarsen

Uiteraard wordt het gewaardeerd als je horror/90’s attributen meeneemt of zelfs verkleed komt. Hopelijk tot dan!