Goed kledingnieuws!

Wat fijn om (bijna) iedereen weer terug op ons mooie veld te zien deze week. Wij hopen dat iedereen genoten heeft van de zomervakantie. En dat we komend korfbaljaar weer volle moed in gaan.

De kledingcommissie is achter de schermen druk bezig geweest. Naast dat we vanaf dit seizoen in nieuwe pakken mogen lopen hebben we nog iets nieuws; de HKC Haarlem kledingshop! In deze online shop kan jij je eigen H.K.C. kleding kopen (met uitzondering van het wedstrijdtenue en trainingspak). Denk hierbij aan een trui of trainingsshirt, verschillende soorten sporttassen en nog veel meer. Naast dat het leuk is om in een outfit vol Haarlem logo’s te lopen steun je ook de club ermee. De kleding die je besteld is op te halen bij Huijgsport in de Generaal Cronjéstraat 129. Check het hier: https://clubs.stanno.com/nl/hkc-haarlem!

We zijn ook nog druk bezig met de laatste voorbereidingen voor het uitdelen van onze nieuwe pakken. We zorgen dat voordat de wedstrijden beginnen alle kinderen in het mooie rood-zwarte pak kunnen lopen.

Tot slot werken we dit jaar weer met shirtjes tassen. Dat betekent dat we iedereen willen vragen hun wedstrijdshirt zo snel mogelijk in te leveren. Op deze manier kunnen we de shirtjestassen compleet maken en kunnen die gebruikt worden met komende (oefen)wedstrijden.Geschreven door: Kledingcommissie