Groei-ambities? 25 september start de data-analyse!

In juni zijn de leden akkoord gegaan met de nieuwe groei-ambities van onze mooie vereniging. Voor iedereen die zich bezighoudt of gaat houden met de ledenwerving gaan Wouter en Ron een onderzoek doen. Wij denken dat vaak al goed naar nieuwe leden gezocht wordt. Door extra onderzoek en analyse van cijfers van waar onze leden vandaan komen, kan volgens ons in een aantal gevallen echter gerichter geworven worden. Ook denken we dat we nieuwe kansen kunnen tegenkomen van waar en hoe we nieuwe leden kunnen binnenhalen. Alle reden dus om naar de data te kijken!

Op maandag 25 september om 19.30 is de startbijeenkomst van de data-analyse. Deskundigen van het KNKV geven dan tips over werven en leggen uit hoe we het BSR-data model kunnen gebruiken om nog beter nieuwe HKC Haarlemmers te vinden. Wouter en Ron inventariseren vervolgens welke onderzoeksvragen er zijn, zodat we een plan van aanpak kunnen maken. Voor de bijeenkomst zijn clubgenoten uitgenodigd die op een of andere manier met werving te maken.

Mocht je per ongeluk vergeten zijn of ook belangstelling hebben; kom langs! Meld je wel ook even aan bij Jetty via  haarlem@knkv.net. Je komst wordt op prijs gesteld! Wouter en Ron zijn ambitieus en willen graag voor de kerst met het onderzoek klaar zijn. Je kunt altijd bij hen terecht voor suggesties of vragen.