Haarlem 2 op weg naar het kampioenschap?

haarlemlogoNadat Haarlem 2 een goede eerste helft van het veldseizoen achter de rug heeft, stond het zaalseizoen voor de deur. Een zaalseizoen waarin er, na twee gewonnen wedstrijden, uit bij Helios in dying seconds een gelijkspel het maximale resultaat was. Uit bij OKV hebben wij ook gelijk gespeeld.

Van Furore wisten we dat het een taaie tegenstander was. Dit bleek wel uit de thuiswedstrijd die we met 1 punt verschil over de streep wisten te trekken. Uit bij Furore was het echter andere koek waar we de hele wedstrijd achter de feiten aan liepen. Dit was onze eerste verliespartij en we zagen concurrent Furore tot op een punt naderen. Eind januari speelden wij weer tegen Helios en deze keer kwam de overwinning (18-6) niet in gevaar. Dezelfde dag zagen we concurrent Furore had verloren van DKV Victoria. Zo bouwden wij toch weer een voorsprong op van drie punten.

Afgelopen weekend moesten wij bij DSO in Alkmaar spelen. Met een 7-14 overwinning gingen twee punten in de tas weer mee naar Haarlem. Furore won van OKV waardoor de stand op de ranglijst nu als volgt is:

tussenstand poule R3L
Haarlem 2 ligt mooi op koers voor het kampioenschap. Zij hebben alles nog in eigen hand, maar dan moet er wel komend weekend gewonnen worden van Madjoe. De uitwedstrijd tegen Madjoe werd gewonnen met 12-16. Resultaten uit het verleden bieden echter geen garantie voor de toekomst. Na de thuiswedstrijd tegen Madjoe, staan nog Crescendo (19 februari) uit en OKV thuis (12 maart) op het programma.

De wedstrijd tegen Madjoe wordt gespeeld op 11 februari om 14.45 uur in het Kennemer Sportcentrum. Kom de spelers en speelsters uit Haarlem 2 aanmoedigen in hun strijd om het kampioenschap!

Het complete thuisprogramma voor zaterdag is als volgt:
16.00 uur Haarlem 1 Madjoe 1 Kennemer West
14.45 uur Haarlem 2 Madjoe 2 Kennemer West

13.30 uur Haarlem A1 Gemini A1 Kennemer West
11.00 uur Haarlem B1 Furore B1 SPAARNEHAL
10.00 uur Haarlem B2 DSO (A) B1 SPAARNEHAL
14.00 uur Haarlem C1 Kios C1 Kennemer Midden
13.00 uur Haarlem D2 KZ/Hiltex D3 Kennemer Midden
10.05 uur Haarlem E1 KZ Danaïden E1 Kennemer West
10.05 uur Haarlem E2 Sporting West E2 Kennemer West
10.05 uur Haarlem F1 Rapid F2 Kennemer West