Haarlem 3 krijgt nieuwe trainer/coach

haarlemlogoDe TC is blij te kunnen mededelen dat wij overeenstemming met Martijn Korthorst hebben bereikt als vaste trainer/coach voor Haarlem 3. Martijn zal op vrijdagavonden de trainingen verzorgen voor Haarlem 3 en Haarlem 4. Daarnaast zal Martijn het grootste deel van de wedstrijden de coaching van Haarlem 3 op zich nemen. Voor de wedstrijden die Martijn niet kan coachen, wordt er een vervangende coach gezocht, zodat er in principe altijd een coach aanwezig zal zijn.

Martijn heeft erg veel zin in deze nieuwe uitdaging en heeft de ambitie uitgesproken om de aansluiting met de selectie te verbeteren.

Momenteel zijn wij nog in gesprek voor een goede invulling van de dinsdag/woensdagavond training voor Haarlem 3 en Haarlem 4. Wij verwachten hier op korte termijn duidelijkheid over te krijgen. Daarnaast zijn we nog op zoek naar een oplossing om ook Haarlem 4 van een coach te voorzien.

Wij hebben veel vertrouwen in Martijn en zijn er van overtuigd met hem de juiste persoon voor de groep te hebben gevonden. Wij wensen hem veel succes!