Haarlem A1 wint eerste thuiswedstrijd!

Vandaag onze eerste wedstrijd op eigen veld! Voor de B1 startte de ochtend al vroeg, gevolgd door de A2. Daarna was het tijd voor ons om de tegenstander, ZKV A2, eens te laten zien wat wij kunnen. Met een zonnetje en onze zelf samengestelde afspeellijst, begonnen we met inschieten. We hadden er allemaal veel zin in!

Snel werd duidelijk dat wij de betere partij waren. Binnen no-time stonden we 3-0 voor. We kregen veel ruimte en konden daardoor veel acties maken. De vele kansen die we hierdoor kregen benutten we alleen niet zo goed. Daarom stond het in de rust nog maar 7-0.

Na de rust maakten we meer kansen af en bleef de score oplopen. De tegenstander had het nog steeds moeilijk en kreeg nauwelijks kansen om te scoren. Onze invallers Dennis, Olav, Carlijn en Marin vielen goed in en scoorden gezamenlijk drie doelpunten. Weer super bedankt voor het invallen!

Uiteindelijk is de score opgelopen tot 18-1. Suze was de topscoorder van vandaag, ze heeft er namelijk zes ingelegd! We hebben in totaal 114 doelpogingen gehad, waarvan 18 gescoord (15,8%). Dit is al een verbetering met vorige week.

Op naar de volgende wedstrijd: uit tegen OKV A1!

Geschreven door: Madelief (A1)