Haarlem D2 Kampioen!

Vorige week had de D2 knap gewonnen (score: 6-3) in een bloedstollende wedstrijd tegen Rapid D2. En met die winst stonden ze aan kop in de competitie! Zaterdag 16 maart speelde de D2 tegen Top/SolarCompleet D6. Als ze zouden winnen, zou de D2 kampioen zijn [#spoileralert: ze wonnen!].

De D2 had eerder in de competitie uit met 9-0 van Top gewonnen, dus het lag in de verwachting dat ze weer zouden winnen. Maar ze moesten het natuurlijk nog wel even doen!

De D2 ging ervoor en zorgde in het eerste kwart al voor een 8-0 voorsprong. Ze bleven een flinke voorsprong behouden, met zo af en toe ook een tegendoelpunt voor Top.

De eindstand na 50 minuten speeltijd was een dik verdiende overwinning van 18-5.

Na de wedstrijd kregen de spelers en de coaches Sirik en Sil medailles uitgereikt en nog een lekkere verrassing. Wat een topdag!

Geschreven door: Saskia Claassen