Haarlem E1 kampioen!

Je zal maar een grotere broer hebben die telkens de aandacht krijgt omdat hij de ene medaille na de andere bij elkaar speelt… en jij vist tot op heden nog maar steeds achter het net…

MAAR NA VORIG WEEKEND IS DAT LEKKER NIET MEER HET GEVAL!

Naast de D2 werd zaterdag 16 maart ook de E1 kampioen door van Blauw-Wit te winnen. In het begin was het nog best spannend. Zoals de laatste tijd wel vaker gebeurt kwamen onze kampioenen op een achterstand. Maar de coaches hielden het hoofd koel en de kinderen rustig.

Er waren overigens wel veel kansen, maar telkens stuiterden onze ballen van de rand van de korf net de verkeerde kant op. Terwijl de schoten van Blauw-Wit, weliswaar minder in aantal, veel trefzekerder waren. Halverwege was de stand alweer 4-3 in het voordeel van onze kampioenen, maar het was zeer zeker, gezien de aspiraties van Blauw-Wit, geen gelopen race.

Na rust stelden onze kampioenen orde op zaken door bij Blauw-Wit weg te lopen en werd het uiteindelijk 12-6.

Met nog twee wedstrijden te gaan en vier punten los van de nummer twee in de poule is ook hier het kampioenschap een feit.

En ook bij dit team zie je dat ondanks het fanatisme bij bepaalde kinderen (en bepaalde ouders) de sfeer binnen het team (en de ouders en de grootouders) gewoon plezier uitstraalt.

Eigenlijk wel jammer dat onze kampioenen kampioen waren geworden, want die taart zag er wel heel erg lekker uit… en nu hebben wij ouders er helemaal geen hapje van gekregen… 😩Geschreven door: Kees van den Berg