Het korfbalgevoel van… Anne-Fleur

Ik heb Anne-Fleur Dekker telefonisch geïnterviewd op een zondagavond. Ze begon op haar twaalfde met korfbal en speelt nu bij de A1. Volgens haar trainer is haar sterke punt dat ze een goede allrounder is in het korfbalspel. Als vrijwilliger bij HKC Haarlem is zijn trainer-coach van de E2 Haar sterke punt als trainer is dat ze streng is, maar er ook voor zorgt dat de spelers het leuk vinden.

Wat zijn  je eerste korfbalherinneringen?
In het begin had ik een trainer, Petra, die heel erg aanwezig was, maar van wie ik veel geleerd heb. We hadden dat jaar ook een gezellig team.

Welke woorden associeer je met korfbal?
Team, gezelligheid en teambuilding.

Wat zijn je mooiste korfbalherinneringen tot nu toe?
Dat zijn er vier:

  • Pinsterkamp.
  • Ik heb een lange periode meegemaakt waar we maar niet konden winnen. Wat was ik blij toen we na een jaar weer wonnen!
  • Het kampioenschap toen ik in de C speelde
  • Het recente kampioenschap van de E2 met mij als trainer-coach.

Heb je nog een korfbaldroom die je met ons wilt delen?
Op dit moment heb ik geen bijzondere korfbaldromen,.

Beste Anne-Fleur, bedankt voor het interview.Geschreven door: Ron Konijn