Het korfbalgevoel van… Nika

Op een maandagmiddag belde ik met Nika Tomasouw. Zij gaat komend veldseizoen van de A1 naar de selectie. Ze is op 5/6-jarige leeftijd begonnen bij Oosterkwartier en is 2/3 jaar geleden overgekomen naar HKC Haarlem. Nika’s sterke punten zijn verdedigen en haar sterke, altijd aanwezige, motivatie.

Welke woorden associeer je met korfbal?
Gezelligheid, leuk samen met de mensen

Wat is zijn je mooiste korfbalherinneringen tot nu toe?
Dat was vorig jaar met de A1. We waren een echt vriendenteam maar hebben ook samen goed gekorfbald.

Heb je nog korfbaldromen die je met ons wilt delen?
Ik wil een steady positie in de selectie en wil graag dat mijn medespelers op mij kunnen bouwen.

Beste Nika, bedankt voor je interview en ik hoop dat je korfbaldromen uitkomen.Geschreven door: Ron Konijn