HKC Haarlem app-groep: MELD JE AAN!

Begin dit seizoen hebben de 100 jaar oude clubkrant met pensioen gestuurd en de focus gelegd op modernere vormen van communicatie naar onze leden. Sociale media zijn daarin erg belangrijk, maar we investeren ook in de website. We zaten al op Twitter en Facebook en zijn sinds vorig seizoen ook actief op Instagram. Dit seizoen is daar een nieuwe app bijgekomen, namelijk Whatsapp!

We hebben eind vorig seizoen een enquête gehouden onder de leden en daarin kwam o.a. naar voren dat veel leden graag via Whatsapp op de hoogte gehouden willen worden van het laatste nieuws binnen de vereniging. Daar haken we dus gelijk op in en introduceerden we:

“HKC Haarlem Nieuws” is een Whatsapp-groep voor alle leden en ouders van jeugdleden. Alleen de beheerders van de groep kunnen berichten plaatsen; dus gegarandeerd 100% SPAM-vrij en niet honderden berichten per dag! Enkel en alleen het laatste nieuws, zodat jij altijd en overal direct op de hoogte bent.

Inmiddels hebben al ruim 80 leden en ouders zich aangemeld, maar dat is natuurlijk nog lang niet iedereen! We mogen als redactie niet zonder toestemming iedereen toevoegen i.v.m. het privacybeleid, dus wil je graag het nieuws in deze appgroep meekrijgen, dan moet je zélf toestemming geven door je aan te melden. Dat kan simpel en snel via onderstaand formuliertje of via communicatie@hkc-haarlem.nl. GELIJK DOEN DUS!!!

Lijkt je dit wel wat? Meld je dan hieronder direct aan en mis niks!Aanmeldingsformulier HKC Haarlem app-groep
Een moment geduld aub.