HKC Haarlem “Compensatieregeling Corona”

De maatregelen zoals maandagavond aangekondigd door premier Rutte kwamen dan misschien niet geheel onverwacht, maar dat maakt de impact natuurlijk niet minder groot. Per direct zijn alle (binnen-)trainingen, activiteiten en eventuele oefenwedstrijdjes tot in ieder geval 19 januari afgelast. We gaan waar dat kan terug naar een digitale vereniging; dus ook helaas géén kerstgourmet en géén nieuwjaarsreceptie in ons clubhuis. Het is niet gezellig, maar het is nodig. We doen het voor elkaar!

De coronamaatregelen hebben nu al langere tijd een grote impact op de sportmogelijkheden binnen onze vereniging. Dat begon al eind vorig seizoen en na een korte hervatting van de trainingen en zelfs de competitie, waren we al snel weer terug bij af, met de huidige lockdown als nieuw dieptepunt. Er is hoop voor 2021, maar er is helaas ook nog veel onzeker.

Tegelijkertijd merken we dat onze leden hun binding met de vereniging langzaam aan het kwijtraken zijn door het gebrek aan écht persoonlijk, fysiek contact. We proberen dit op te vangen door zoals gezegd online activiteiten te organiseren waar mogelijk. Toch kunnen we er niet omheen: het korfballen is de hoofdreden dat jullie lid zijn van HKC Haarlem en dat kan al tijden niet of nauwelijks.

Daarom heeft het bestuur besloten om de leden financieel te compenseren in de vorm van een contributiekorting voor volgend seizoen (2021/2022). Niet omdat hierom is gevraagd door de leden zelf, maar omdat wij het gepast vinden. Vanwege het niet kunnen trainen en spelen, maar ook omdat we door alle geannuleerde trainingen en wedstrijden dit zaalseizoen flink hebben kunnen besparen op de zaalhuurkosten; er is dus ook ruimte om dit te doen. Wel geven we de korting alleen aan leden die tijdens dit “corona-seizoen” al lid waren van onze vereniging en dat volgend seizoen dus ook blijven. Zie het als een kerstcadeautje voor nu en een extra motivatie om volgend jaar lid te blijven van onze mooie club.

Hieronder volgt een overzicht van de contributiekortingen zoals die zullen gelden voor alle spelende leden die in 2021/2022 lid blijven van HKC Haarlem: Het bedrag is afhankelijk van de hoogte van de normale contributie, leeftijd en soort lidmaatschap. Dit omdat al deze verschillende groepen door verschillende maatregelen ook in verschillende maten getroffen werden.

Contributiekorting 2021/2022

Type Lidmaatschap:Korting:
Senioren (spelend)€125,-
KombiFit / Recreanten /
Trainingsleden / Algemeen reserves
€50,-
Jeugd (A t/m F)€50,-
Kangoeroes€15,-

Mochten er na aanleiding van dit alles nog vragen zijn, aarzel dan niet en neem contact op met het bestuur via info@hkc-haarlem.nl. We wensen ondanks alles iedereen hele fijne kerstdagen, een gezellig uiteinde van dit bewogen jaar en natuurlijk heel veel geluk en gezondheid voor 2021. Want als 2020 ons iets geleerd heeft, dan is het wel dat vooral dat laatste is het allerbelangrijkst is!Geschreven door: Bestuur