HKC Haarlem nu ook op Whatsapp!

Zoals je al hebt gemerkt gaan we het als redactie dit seizoen over een andere boeg gooien. We hebben de 100 jaar oude clubkrant met pensioen gestuurd en gaan vanaf nu (nog) meer de focus leggen op modernere vormen van communicatie naar onze leden. Sociale media zijn daarin erg belangrijk, maar we investeren ook in de website. We zaten al op Twitter en Facebook en zijn sinds vorig seizoen ook actief op Instagram. Dit seizoen komt daar een nieuwe app bij, namelijk Whatsapp!

We hebben eind vorig seizoen een enquête gehouden onder de leden en daarin kwam o.a. naar voren dat veel leden graag via Whatsapp op de hoogte gehouden willen worden van het laatste nieuws binnen de vereniging. Daar haken we dus gelijk op in en bij deze introduceren we met trots:

“HKC Haarlem Nieuws” is een Whatsapp-groep voor alle leden en ouders van jeugdleden. Alleen de beheerders van de groep kunnen berichten plaatsen; dus gegarandeerd 100% SPAM vrij en niet honderden berichten per dag! Enkel en alleen het laatste nieuws, zodat jij altijd en overal direct op de hoogte bent.

Lijkt je dit wel wat? Meld je dan hieronder direct aan en mis niks!


Aanmeldingsformulier HKC Haarlem app-groep
Een moment geduld aub.