HKC Haarlem op radio Haarlem 105

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is IUWVfVYp_400x400.jpegVanuit de PR/Sponsorcommissie is er de afgelopen tijd hard gewerkt achter de schermen om te kijken of we de club en de korfbalsport meer bekendheid kunnen geven binnen Haarlem en omstreken. Er is bekeken of er opties zijn om dit via televisie, krant of radio te gaan doen. Eén hiervan (radio) is inmiddels rond en gaat vanaf komende zondag van start. Wij als club zijn namelijk vanaf komende zondag in het middag(sport)programma te horen op Haarlem 105.

Het zal een wekelijks terugkerend item zijn, waarbij de sport korfbal in het algemeen en de uitslagen van het weekend besproken zullen worden.
Korfbal in het algemeen zal voornamelijk besproken worden om de luisteraars die de sport niet of nog niet kennen te informeren en bekend te maken met de sport. Komende zondag zal Guido om 16:10 en 16:25 uur te horen zijn op radio Haarlem 105. Dit is een goede eerste stap in de juiste richting om korfbal en HKC Haarlem meer bekendheid te geven. 
Via de volgende link kun je naar de radiozender luisteren: http://www.haarlem105.nl/radiogids/stream


Geschreven door: PR/Sponsorcommissie