Inschrijving Pinksterkamp 2021 geopend!!!

Nog een paar weken en dan is het zo ver; we “gaan” op kamp! Zoals je in een eerder bericht al hebt kunnen lezen organiseren wij dit jaar het “Stay@Home” Pinksterkamp. Een speciale editie waar je absoluut bij moet zijn. Op zaterdag en zondag zullen er op en rondom het veld allerlei activiteiten plaatsvinden. Ook het “Stay@Home” Pinksterkamp kent natuurlijk een thema, zoals je van ons gewend bent.

Uiteraard hebben ook wij te maken met de coronamaatregelen. Hoe deze er tijdens dit weekend uit gaan zien, dat hangt af van het kabinet. Wij hebben een programma samengesteld binnen de maatregelen zoals die golden op 20 april 2021. Mochten er nog maatregelen versoepelen, dan horen jullie dat uiteraard direct van ons. Maar voor nu betekent dit;
– Geen ouders aanwezig bij de opening of afsluiting.
– Geen ouders aanwezig tijdens de activiteiten (net zoals bij een gewoon kamp).
– Je desinfecteert je handen als je het terrein op komt.
– Heb je (lichte) klachten, dan blijf je (hoe jammer ook) thuis.
– Als ouders kun je ervoor kiezen om je kind te brengen en op te halen via de “kiss and ride” (ouders blijven ook dan buiten het hek). Wij willen jullie vragen om dit aan te geven op het aanmeldformulier.

Om je een idee te geven hoe deze dagen eruit gaan zien (zonder natuurlijk maar iets prijs te geven), volgt hier het programma:

Zaterdag:
10.45 uur – Verzamelen
11.00 uur – Opening + start activiteiten
20.00 uur – Einde dag

Zondag:
10.45 uur – Verzamelen
11.00 uur – Start activiteiten
20.00 uur – Einde dag

Zoals je van ons gewend bent zorgen wij voor de lunch, het avondeten, drinken en wellicht nog wat lekkers tussendoor. Dit natuurlijk allemaal coronaproof!

De kosten voor dit weekend bedragen € 15,- en dienen voor 12 mei te worden overgemaakt naar: Penningmeester HKC Haarlem, rekeningnummer: NL29 INGB 0000 2376 33, o.v.v. “PK 2021 + [naam en team]”.

De inschrijving loopt tot en met 11 mei, dus schrijf je snel in via dit formulier voordat je te laat bent! Houd de website en app in de gaten voor meer informatie! Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Daarvoor kun je contact opnemen met Mariska (mariska.devisser@gmail.com of 06-23448578).Geschreven door: Pinksterkampcommissie